Η εταιρεία μας

Facebook
 
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
Κριμπίθης Ιωάννης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Θήβα Βοιωτία - Ηλεκτρολόγος Θήβα
 
     
    Η εταιρία μας με μεγάλη εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ισχυρών και ασθενών ρευμάτων αναλαμβάνει μικρά & μεγάλα έργα όπως ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις:
  Ισχυρών & ασθενών ρευμάτων
 Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Οικιών
 Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Επαγγελματικών Χώρων
 Βιομηχανικών Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
 Εδικές Εγκαταστάσεις Αυτοματισμών
 Γεωτρήσεων - Ελαιουργείων

Μπορούμε να αναλάβουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις από την εκπόνηση της μελέτης έως και το τελικό στάδιο της υλοποίησης, με πλήρως καταρτισμένα συνεργεία και ίδια υλικά, σε συνεργασία με τις πλέον γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Σας προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα τιμών για τις υπηρεσίες μας, ενώ τηρούμαι σταθερά χρονοδιαγράμματα παραδίδοντας την εκάστοτε εργασία στο χρόνο της.
     

 


 

Κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως πρόκληση.
Από την αρχή της συνεργασίας μας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, είμαστε δίπλα στον πελάτη και διασφαλίζουμε τη «λειτουργικότητα» την «ταχύτητα & ποιότητα» της εγκατάστασης. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρολογικών υλικών και των σωστών τρόπων εφαρμογής τους, παρακολουθώντας σχετικές ημερίδες και σεμινάρια.
 


Για πληροφορίες καλέστε μας στο: 6976889601 ή
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στα: jkribithis@hotmail.com & info@kribithis-electrical.gr